tag:blogger.com,1999:blog-2184818933298792585.post8125374070660446100..comments2020-03-04T10:57:11.973+03:00Comments on A Cat From London: HOMEMADE BREAD WITH FENNEL SEEDSA Cat From Londonhttp://www.blogger.com/profile/03712897464741618177noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2184818933298792585.post-30578240046375476842013-12-13T11:17:14.707+02:002013-12-13T11:17:14.707+02:00Gece yatmadan internette yemek fotoğraflarına bakm...Gece yatmadan internette yemek fotoğraflarına bakmak çok tehlikeli oluyor, insan kendini buzdolabının karşısında buluveriyor Aslı :) . Bu evin fırının (inanılır gibi değil ama) altta ısıtması olmadığı için ekmek vs. pişirmek biraz sabır istiyor ve istediğimiz kadar sık ev ekmeği yapamıyoruz ama oldu mu da insanın çok hoşuna gidiyor :) .A Cat From Londonhttps://www.blogger.com/profile/03712897464741618177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184818933298792585.post-14651871953428860242013-12-13T00:46:15.011+02:002013-12-13T00:46:15.011+02:00Cat bak şu an saat çok geç oldu, tam yatıcaktım sa...Cat bak şu an saat çok geç oldu, tam yatıcaktım sana bir bakayım dedim. Sonrası fena :) çok nefis bir ekmek hemde evde yapılmışı. Valla şimdi ne diyeyim bilemedim ama acıktım haberin olsun :)<br />Ellerine sağlık.AslıASLIhttps://www.blogger.com/profile/15007692890499091175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184818933298792585.post-88416830308239468812013-12-11T22:13:42.224+02:002013-12-11T22:13:42.224+02:00Gevreğe ve galetaya çok yakışıyor rezene de anason...Gevreğe ve galetaya çok yakışıyor rezene de anason da. Biz de yemeğe kadar beklemeyip ekmeğin ilk dilimlerini peynirle götürdük :) . <br />Hem yapması kolaycacık bu ekmeği, hem de küçük olduğu için bayatlatmadan tüketiliveriyor. Bu arada tarifi İngilizce verince ölçüler de ona göre oldu. Çay kaşığı ölçüleri bizim usûl çaykaşığı ile olursa iki katı oluyor. A Cat From Londonhttps://www.blogger.com/profile/03712897464741618177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184818933298792585.post-43893809598886378922013-12-11T21:18:12.740+02:002013-12-11T21:18:12.740+02:00Rezene oldukça iddialı bir tat ve kokuya sahip.Ama...Rezene oldukça iddialı bir tat ve kokuya sahip.Ama burada incecik gevrekler yapılıyor rezeneli .Çayın yanında peynirle nasıl güzel oluyor , nasıl güzel oluyor.<br />Bu ekmeğede çok yakışmıştır mutlaka.Çok pratik bir ekmek tarifi.Uzun süredir ekşi maya ile uğraşan bendeniz için acil durum ekmeği gibi.caferengigülhttps://www.blogger.com/profile/17008823581541551135noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184818933298792585.post-18130779071708970102013-12-11T20:31:54.809+02:002013-12-11T20:31:54.809+02:00Depresif Ayucuğum, baskın bir rezene kokusu olduğu...Depresif Ayucuğum, baskın bir rezene kokusu olduğundan, her yemekle gidecek türde bir ekmek değil ama mezevari gıdaların, salataların yanında iyi gidiyor. (Gitti bile mi demeliyim yoksa :) ). <br />O rezeneli tuzlu kurabiyeleri biz de çok seviyoruz, yeni fantirifoş pastahanelerde pek bulunmuyor ne yazık ki. <br />Sefkiler güzel İzmir'in mırnav pisisi :) . A Cat From Londonhttps://www.blogger.com/profile/03712897464741618177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184818933298792585.post-78607009548378605652013-12-11T20:22:05.054+02:002013-12-11T20:22:05.054+02:00Eline sağlık arkadaşım. Gerçi tam tahıllı ekmekler...Eline sağlık arkadaşım. Gerçi tam tahıllı ekmekleri yemesem de ekmeğin böyle görüntüsü iştahımı açıyor. Rezeneli ekmek hiç yemedim ama eskiden bazı pastaneler tuzlu kuru pastalara rezene serperdi ve hoşuma giderdi. Ekmeğin mutlaka güzel olmuştur. Mrrrrrrrrrrrr ;)Depresif Ayuhttps://www.blogger.com/profile/16954017255889541195noreply@blogger.com