20 Kasım 2012 Salı

ALGERIAN COFFEE STORES




Since first day, our favorite, one and only coffee shop in London. This 125 years old little coffee store in Old Compton Street, is one of the best places to find coffee beans from all around the world in London. 

When you step inside, coffee jars full of variety of coffee beans and the rich smell of coffee surround you. You can buy your coffee beans or ground. Also you can find coffee accessories, some chocolates, nougats and tea in this lovely shop.  Even you are not a coffee person, visit, see and smell it.  



2 yorum:

  1. Kedicik, ben Türk kahvesi müdavimiyim bilirsin. Bunu da hep Brezilya kahvesinden çekiyorlar. Sen denemişsindir mutlaka, içimi en güzel, en yumuşak kahve hangi yörenin acep?

    YanıtlaSil
  2. Kuzum, bu dükkânda o kadar çok çeşit var ki, her gidişte farklı bir ülkenin kahvesini alıyoruz. Orada bir liste var sertler, orta ayarlar, karışımlar, aromalılar diye, biz sert sevdiğimizden sertleri sıradan deniyoruz. Bakarız bir daha gittiğimizde yumuşak ne çeşitler var diye. Türk kahvesinin yerini hiçbir filtre kahve tutamaz tabii :) . Buradaki Türk marketimizde var neyse ki Kurukahveci Mehmet Efendi kahvesi de.

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!