4 Ağustos 2013 Pazar

LAKE DISTRICT: WINDERMERE






Lake District National Park in Cumbria is one of the most attractive touristic destinations of UK and was part of our little road trip we made few weeks ago. Because of being there only 2,5 days, our visit was concentrated around one of the most popular lakes, Windermere.

During our stay in Lake District, we visited little towns around Windermere, enjoyed three boat trips in the lake, made a gentile 4 mile walk along the lake from the Wray Castle to the Ferry House and enjoyed the incredible, beautiful sun. It was a total 2.5 day of well spent relaxing time. This time was more a touristic trip but for the next time we hope to rent a cottage in Western Lake District and enjoy the less crowded part of the national park. 

10 yorum:

  1. ❤❤❤❤ one of my dream destinations❤❤❤

    YanıtlaSil
  2. And if it's sunny, is even better, isn't it Sibel :) ?

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel, huzur veren bir yer. Görmek isterdim.

    YanıtlaSil
  4. Minik minik göllerin yoğunlaştığı, yemyeşil bir yer Depresif Ayucuğum. Şansımıza güneş de açınca daha da güzel oldu kuzum.

    YanıtlaSil
  5. Eden Lake diye bir film izledin mi? Böyle bir mekanda geçiyor ama görebileceğin en stresli filmlerden birisi :))

    YanıtlaSil
  6. İzlemedim kuzum, korku filmi olsa gerek? Genelde böyle mekânlarda (orman, göl, kamp vs)geçen korku filmlerinde kahramanlar ilk iş birbirlerinden ayrı yönlere dağılırlar ki başlarına bir şey gelsin. Onlardan mı?

    YanıtlaSil
  7. Yeni evli bir çift balayı için buraya gidiyorlar ve başlarına gelmedik şey kalmıyor. Beni acayip germişti hatta blogta bu filmden bahsetmiştim. Korku filmi seviyorsan izlemeni öneririm.

    YanıtlaSil
  8. Korku filmi eskiden severdim ama artık sevmiyorum. Korkmuyorum, bir de üstüne, baş karakterlerin kendilerini hep içinden daha çıkılmaz duruma sokmalarına kızıp seyretmeyi bırakıyorum. Onun yerine yaşasın klâsik polisiyeler Ayucuğum :).

    YanıtlaSil
  9. Buralarda nefis yüyürüş yapılır:)
    Daha yeni Hamburg`dan geldim. Avrupa`nın en yeşil şehirlerinden biri Hamburg. Şehir merkezinde göl, etrafı park. Sabah koşusu yapanlar, gölde yelken, kano ne ararsan...
    Alster Gölü`nde tur yapan teknelerden biri güneş enerjisiyle çalışıyor. Yahu biz değil miydik güneş ülkesi?!

    YanıtlaSil
  10. Oh ne güzelmiş, doğayla iç içe. Almanya bilgimiz Frankfurt ve Berlin ile sınırlı ama herhalde insanı da mutludur böyle doğayla barışık yaşam tarzı olan bir şehrin. Bir sürü güzel anı ve fotoğrafla dönmüşsünüzdür Hamburg'dan, fotoğrafları görmeyi ve gezi yazısını sabırsızlıkla bekliyoruz :).

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!