19 Kasım 2013 Salı

LONDON DOORS 3




North London doors.

More doors here, here, here and here


6 yorum:

  1. Mavi kapı bana açılsa ya :D

    YanıtlaSil
  2. Bizim mahallede, hiç giren çıkanla karşılaşmadık üç senedir, öyle durup duruuu mavi mavi. Gel tıklatalım beraber Gözde :) .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen vizeyi alırsam neden olmasın :) Hatta deli gibi isterim hatta tavsiyelerde mi bulunsan nasıl gittiniz, nasıl kaldınız? Hayat nasıl bende başarabilir miyim :) Sonra belki bende bol bol kapı fotoları çekerim :))

      Sil
    2. İş için birkaç seneliğine geldik sadece Gözde, daha baştan birkaç yıl diye adını koyduk çünkü bu kadar güneşsiz bir yaşam bize göre değil.
      İstanbul'la karşılaştırınca, Londra'da yaşamın eksileri artılarından bizim paşa gönlümüze göre :) fazla. Biz inatla Türkiye standartlarımızda ehl-i keyif yaşamımızı korusak da, bütün güzellikleri ve avantajlarına rağmen, keyif insanının şehri değil Londra.
      Umarız yaşam seni de bizim gibi keyifle uçurur getirir Londra ellerine dilediğin gibi ve biz de senin gözünden seyrederiz küçük krallığımızı :) .

      Sil
  3. nothing hill'de yürürken yalnızca bu rengarenk kapıları seyrederek bile mutlu olabileceğimi farketmiştim:)

    YanıtlaSil
  4. Her kapının ayrı karakteri olması, onları keşfederek yürümek çok keyifli gerçekten. Kapı-pencere fotoğrafı çekmeyi sevenler için ideal yerlerden biri Londra :) .

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!