15 Aralık 2013 Pazar

SUPER SUNDAY







Saturday came to London with the joy of the sunshine. Following an early wake-up and breakfast, we walked to Broadway Market by the Regent’s Canal. At weekend, for us the best time for walking in canal is early hours of the day, before big happy families, lost tourists and crazy cyclists time. The Regent’s Canal walk is one of our favorites in London. Every time you can see different boats each with its own character, discover little details like a street/canal art, a wood fired earth oven or meet a big heron in the middle of the city.

After the Broadway Market, we walked back home, then to Camden Passage Market and Chapel Market. Bought some photography books, some christmas decorations, made some grocery shopping and tea time, we enjoyed our recorded dramas, photography books at home.

We were expecting another sunny day today but, you know... Then we changed our plans to go to Colombia Road Flower Market and following a lazy morning at home, we went to King’s Head to celebrate the “Super Sunday” accompanied by few pints. First match of the day, Aston Villa-Man United was a good quality 90 minutes football. Man United won with a scor 0-3 against Aston Villa. The next match Tottenham-Liverpool, despite the 5 goals of Liverpool wasn’t as tasty as the first match but the result was nice. (Sorry Terry, “it” happens).

Now it’s the time for curry, then tea and British crime dramas at home. Super Sunday=Happy Sunday.


10 yorum:

  1. Güzel bir hafta sonu gezisi olmuş arkadaşım. Günü iyi değerlendirmişsiniz ne güzel. Bak, ben hımbıl gibi evde oturdum.

    İkinci kareyi çok sevdim. Ingıl cıngıl dolu yerleri çok severim :)

    YanıtlaSil
  2. Ev keyfinin de yeri başka Depresif Ayucuğum, özellikle de kış vakti.
    Bu nehir tekneleri çok tatlı oluyor her biri ayrı cıngıllı. Yaşam belirtisi olmalı yaşanan yerde böyle değil mi kuzum :) .

    YanıtlaSil
  3. Kanal gezintilerini hiç kaçırmam. En sık gittiğim yer olarak Hamburg bu konuda çok zengin. Kanal sayısının Venedik`ten çok olduğu söylenir:)
    Hoş bir hafta sonu olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. İngiltere'de de çok ciddi bir kanal yaşamı kültürü var. Bizde olmadığı için çok ilgi çekici geliyor bize kanal tekneleri. İngiltere ya da Hollanda'da kanal teknesi kiralayıp birkaç günlük bir gezi yapmayı çok istiyoruz bir gün.
    Hamburg'un kanallarını da ziyaret etmeli bir ara o zaman :).

    YanıtlaSil
  5. Fotoğraflar çok keyifli bir gün geçirildiğinin en güzel kanıtı.Ben böyle karakterli mekanları çok severim.Bu bir dükkan olabilir, bir balkon olabilir, bir kapı önü olabilir, tıpkı fotoğraftaki gibi bir tekne olabilir.Birilerinin elinin değdiği belli, hayalleri var belli...

    YanıtlaSil
  6. Hava güzel olup da kendimizi açık havaya atabildiğimizde güzel oluyor gerçekten.
    Yaşandığının belirtisi olan, anılar biriktirilmiş mekânlar bizim de çok hoşumuza gidiyor :) .

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir pazar, çok güzel fotoğraflar... :)
    Bir mim yaptım, sizi de ekledim. İngilizce olarak devam eder belki, sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkürler Saçaklı. Mim için de çok teşekkürler, seçtiğin bloglardan biri olmak bizi çok mutlu etti ama üzülerek söylüyoruz, mimler konusunda biz biraz oyunbozanız. Yine de A Cat From London'ı da seçtiğin için tekrar çoook teşekkür ediyor, sevgilerimizi yolluyoruz :) .

    YanıtlaSil
  9. Harika bir Pazar gezmesi Cat, her fotoğrafa uzun uzun baktım nefes alınacak yerler. Nehir tekneleri ne güzelmiş onların içinde hayal ettimde keyif bu olmalı :) alt fotoğraftaki Telli Balıkçıl'mı? o garip, tuhaf hallerini çok severim.

    YanıtlaSil
  10. Aslı, nehir tekneleri dışardan seyrederken bile çok keyifli, yaşaması, seyahat etmesi de çok keyifli olsa gerek. Biz bir kez, kafe olarak işletilen bir tanesine konuk olduk sadece. Bir gün birini kiralayıp tatil yapmayı umuyoruz.
    Kuş balıkçıl da, türleri konusunda çok bilgili değiliz. Ama kafasındaki ibikimsi tüye bakılırsa galiba haklısın, telli balıkçıl :) .

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!