5 Şubat 2014 Çarşamba

SMELLS LIKE SPRING...


17 yorum:

  1. ayyyyyy bahar bi gelsee.

    smells like teen spirit vardı bi deeee.
    :)

    YanıtlaSil
  2. Aralık sonundan beri birkaç gün soğuk dışında havalar o kadar güzel ki bize bahar gibi geliyor :) .

    YanıtlaSil
  3. Sen bir de İzmir'i gör kuzum. Hele bazı günler iyice bahar :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güssel, ne güssel :) . Güzel İzmir'e kucak dolusu sevgiler kuzum .

    YanıtlaSil
  5. Ama İstanbul un yazıda çok fenadır Cat, ben o sıcaklara dayanamıyorum. Tamam Bahar ve Sonbahar aylarını seviyorum :) bir iki gündür havalar iyi gidiyor gibi.

    YanıtlaSil
  6. İstanbul'un yazı nemli olduğundan bazen of dedirtirdi bize de ama Londra'da her gün yağmur yağan yaz, havanın 7 dereceye düştüğü yaz günü ve hava çok karanlık olduğu için sabah 10'da sokak lâmbalarının yandığı yaz sabahını yaşadıktan sonra, bir daha yazdan ve sıcaktan şikâyet etmeyeceğimize söz verdik Aslı :) .

    YanıtlaSil
  7. Canim takipcin olmak istiyorum fakat google connectinde sorun var. Duzeltirsen sevinirim :)
    Ayrica aah bi bahar gelse neler yapcam neler :)

    YanıtlaSil
  8. Aner, bir süredir hata veriyor farkettik ama nereden düzeltileceğini bilmediğimizden öylece duruyor maalesef. Senin bir fikrin var mı?

    YanıtlaSil
  9. şey baksana, gugula "kavanozdaki beyin" yaz, sessiz gemi arkadaşımız, onuun sondan bi önceki yazısına bak, izleyiciler gadgeti yazısı, çok kolay, ordan okuyup düzelttim ben de :)

    YanıtlaSil
  10. Biz de İngilizce sitelerden bakıyorduk şimdi, hepsi farklı bir şey anlatıyor. Tamam, deneriz, çok teşekkürler deeptone :) .

    YanıtlaSil
  11. İşe yaradı deeptone, tekrar çok teşekkürler :) .

    YanıtlaSil
  12. Love the combination of flowers and art. Have a lovely week.

    YanıtlaSil
  13. Thanks Vanessa, a Turkish painter's (Sedef Yılmabaşar) work named "Me?" . Have a lovely week too.

    YanıtlaSil
  14. Ben bu bahar havalarına hiç sevinemiyorum. Bu sene kış olmadı çünkü ve bu beraberinde çok sorun getirecek. Felaket habericisi olmak istemem ama öyle gerçekten. Uludağ bu yıl son bilmem kaç yılın en kötü sezonunu geçiriyor. Pistlerin tamamını açamadılar bile. Tamam millet kaymasın denebilir tabii:) Keşke o kadar basit olsa. Yağmur istatistikleri de fena. Ocak ayı mesela geçmiş yıllara göre çok çok düşük. Böyle devam ederse bizi zor bir yaz bekler.

    YanıtlaSil
  15. Semi, haklısın susuzluk ve zincirleme etkileri yüzünden zor geçecek gibi bu yaz. Üç senedir dört mevsim kötü havadan sıtkımız sıyrıldığı için kış güneşi hoşumuza gitti ama bu akşam yağmur sesini duyunca sevindik evde. Bu adamlar ağaçları kesip betonla doldurdukça memleketi, daha da dengesizleşiyor iklimimiz. Onlar kestikçe bizim de her bulduğumuz boşluğa ağaç dikmemiz lâzım.

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!