19 Şubat 2013 Salı

HOMEMADE QUINCE JAM


Today's yummy: homemade quince jam!

6 yorum:

  1. Ayva reçeline bayılırım. Ama reçelinde sularını yemesi zor oluyor diye rendelenmiş ayvayla yapılanı daha çok seviyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Ayva Reçeli? ayva zaten çok severim birde reçeli :) bayılırım.
    Bunlar şahane görünüyor renkleri ne kadar güzel dimi?

    YanıtlaSil
  3. Depresif Ayucuğum, ben suyunun jölemsi hâline, o küçük küçük küplerin rengine, şeffaflığına ve sakızımsılığına bayıldığımdan marmelat değil, reçel halini seviyorum kuzum :) . Her kış mutlaka yaparım, buralarda ayva sadece birkaç Türk ve Arap marketinde birkaç hafta bir görünüp sonra ortadan kayboluyor. O arada hemen alıp yapıyorum mal bulmuş mağribi gibi :) .

    YanıtlaSil
  4. Aslı, ayva bizim tadını ve görüntüsünü en sevdiğimiz reçel, bizim evin favori reçeli. Başka hangi meyvenin reçelinde böyle renk var ama değil mi :) ?

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle yok :) Ama Çilek reçelide iyi bilen biri tarafından yapılırsa rengi çok güzel oluyor dimi :) çok severim ayrıca.

    YanıtlaSil
  6. Ama Osmanlı çileği olacak Aslı, minik minik ve mis kokulu :) .

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!