22 Mart 2013 Cuma

GRANNY SQUARE BLANKET





42 pieces done, 108 pieces to go!

6 yorum:

  1. Senmi yaptın? valla çok güzel olmuşlar :) renkleri harika.
    Battaniye mi olucak acaba?

    YanıtlaSil
  2. Evet Aslı, hem burada uğraş olsun diye, hem de İstanbul'a döndüğümüzde buradaki günlerimizden kalan bir anı olsun diye başladım. Sadece arada elime aldığım için bir türlü bitemiyor.
    İki kişilik dizüstü battaniyesi olacak, kış akşamlarında tv karşısında kullanmak için. Beğenmene sevindim :) .

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık kuzum çok güzeller. Ben de bu tığ işi dizüstü battaniyelerini pek severim. Özellikle Amerikan dizilerinde falan sıkça görürüz ya, hep heves etmişimdir. Hatta bu nedenle tığ işi öğrenmeye bile kalkmışımdır :))

    YanıtlaSil
  4. Sağol Depresifim kuzum. Ben de buraya gelmeden hemen önce öğrendim. Geldiğimizden beri bir-iki gün örüp birkaç hafta unuttuğumdan bir türlü bitemiyor. Neyse, neredeyse üçte biri bitti.
    Bizim İstanbul'daki ve adadaki evde de vardır bunlardan anneanne el emeği. Ben de çok severim. Kedi miyiz neyiz :) ? Mırrr...

    YanıtlaSil
  5. benim de en sevdiğim,en çok ördüğüm,her örüşümde ananemi andığım hanım dilendi bey beğendi motifi.hangi renkle örülürse örülsün güzel oluyor.seninlkiler de çok güzel.

    YanıtlaSil
  6. Hanım dilendi bey beğendi adını biliyordum ama bu motifin adı olduğunu bilmiyordum, sayende öğrenmiş oldum sevgili Ebruli Kedi. Bütün yaz elimi sürmemiştim, burada havanın tadı iyice kaçınca iki gecedir yine örmeye başladım, bir gün bitecek umarım :) .

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!