23 Mart 2013 Cumartesi

YOGURT DILL BISCUITS



Looks like spring forgot to stop in London. Outside snow and freezing cold, at home fresh baked, fluffy yogurt dill biscuits with quince jam and cheese. Teapot full of  tea.

London weather! We are not afraid of you! (But if spring delays few more weeks, we will have few more  excess kilos in our bodies). 

7 yorum:

  1. İnanmıyorum nasıl bir güzellik bu böyle? :)
    Kilo olur diyemi korkuyorsun? olsun napalım :) nasıl olsa veririz bir şekilde. İnsan bu güzel tariflere dayanamıyor ki :)
    İngiltere'de yaşamak isterdim aslında soğuk-yağmurlu-puslu havaları seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Aslı, bizim için "biscuit" abur cuburumuz geldiğinde ve hazır kızarmış tavuk aldığımızda yanında bayıla bayıla yediğimiz bir sokak gıdasıydı, evde yapmak aklımıza gelmiyordu. Bugün ilk kez denedik ve artık evde de yapabileceğimizi bilmek hoşumuza gitti doğrusu. Bakma kilo diye mızıldandığımıza, havalar böyle soğuk gittikçe bizim evin fırını da tam kapasite çalışmaya devam ediyor :) .
    Soğuk-yağmurlu hava sevenlerdensen Londra tam senlik demek ki :) . Biz hiç aklımızda yokken burada bulduk kendimizi, belli mi olur, belki de bir gün sen bize yazarsın Londra ellerinden.

    YanıtlaSil
  3. Kuzum bunlar tuzlu kek hamuruyla yapılmış muffin gibi bir şey mi acep? Tarif istiyoruz :)

    YanıtlaSil
  4. Öyle Depresif Ayucuğum, tuzlu muffinle ekmek arası bir şey. KFC, Jimmy's Fried Chicken gibi kızarmış tavukçuların da sattığı "biscuit" gibi ama bu daha hafifi. Yapımı da çok kolay, ılık ılık lüpletmesi pek güzel. Önümüzdeki yazılarda tarifini de verelim o zaman. Yeter ki sen iste kuzum :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eneee KFC'de o biscuitleri hapır hupur götürüyorum. Tarifi dört gözle bekliyorum efenim :)

      Sil
  5. Tarif ingilice yorum ve ve cevaplar türkçe...Kafam karıştı...Tariflerde türkçe olaydı süper olurdu...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Fatoş, blog Londra merkezli olduğundan dili İngilizce ama Türkçe, Fransızca, İngilizce, İspanyolca yorumlara açık. Diğer diller için de Google translate sağolsun :) . Hoşgeldin bu arada...

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!