26 Mayıs 2013 Pazar

HERE AGAIN


We have been away a while from our little kingdom. During this time, we enjoyed the sun and the sea in this beach...


We ate a lot of these...

and these from our garden...

We met with old friends...

We made some new friends...

We received these beautiful gifts from Tülin... (Thank you!)


And came from 25-30 °C, flip flop, summer wear, to 8 °C, boots, coat. Today is springish in our little kingdom and we hope it will be better and better and better? 

9 yorum:

  1. Hmmmm birileri Bozcaada'ya gelmiş sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. Geldiiik, geldik, denize cupladık, Britanya ellerinde solmuş benzimizi kapkara ettiiiik, buralarda bulamadağımız eriğin ağacına her gün dala dala bir ağaç dolusu eriği kuruttuuuk, sayılı gün çabuk geçti de kış mevsimine geri bile döndük kuzum :).

    YanıtlaSil
  3. erik ve tuz birlikteliğinin vakitleri en sevdiğim :))

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Gözde, yeşil eriği (o da mayışmış ve yumuşamış) burada sadece yılda bir ya da iki gün Arap pazarında bulabildiğimizden, kütür kütür can eriği, hem de bu sene şansımıza vaktinden önce olmuş bizi bekler bulunca çok sevindik.
    Ne de güzel oluyor değil mi banması tuza eriği :) . Olsa da yesek şimdi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle ki kıskandırmak gibi olucak hele de bahçede ağacı varsa dalından koparmak ve karnın ağrıncaya kadar yemek. Bütün sene beklediğim nadir zamanlardan :)

      Sil
  5. Çiçekler muhteşem. Anlaşılan Londra'dan bir kedi gelip geçmiş :) güneşi ve denizi stoklayıp gitmişsiniz ne güzel :) Elbette gelen sürpriz hediyeler de çok güzel. Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Yeşimciğim, çiçekler Bozcaada'dan, bahçeden toplanma. Şansımıza hava muhteşemdi ve her gün denize girdik neredeyse ama yine de doyamadık dönerken :) . Tülin'in kendi gibi zarif hediyelerine ben de bayıldım, kedi koleksiyonu daha da genişledi sayesinde :) .

    YanıtlaSil
  7. 30 dereceden 8 dereceye...
    şoklanma bu resmen:))

    YanıtlaSil
  8. Hiç sormayın Cep Aynası, akşamında da 4 dereceydi perşembe gününün burada. İnsan sinirinden ağlasın mı, şaka mı bu diye gülsün mü bilemiyor :) .

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!