30 Mayıs 2013 Perşembe

THE MOST PRECIOUS BOOK EVER






This morning, one of us made a big surprise to the other one and gave the most meaningful gift ever: Tatanka Ile (With Tatanka).  A black and white photo book full of the photos of our 20 years old cat son Tatanka which we lost in March. The book also contains cat poems written by poets from all around the world.

Tatanka was our taily son, our little black tiger, the pasha of our home. During twenty years, we grove up with him, we organised all our lives considering his comfort, we loved him more then anything.

Now we miss him, we miss him so much...  

8 yorum:

  1. Çok güzel, çok anlam dolu bir kitap. Tatanka zaten gönlünüzdeydi, şimdi hep yanınızda olacak kuzum.

    YanıtlaSil
  2. O gittiğinden beri ağlamadığımız gün geçmedi ama bu sabah bir posta daha boğulduk gözyaşlarına. Gerçekten de bizim için anlamı çok büyük bir kitap kuzum.

    YanıtlaSil
  3. Canım Aybige'm o kadar iyi anlıyorum ki seni. Harika bir hediye olmuş kitap. Tatanka gitti ama anılarıyla hep yaşayacak sizinle. Keşke onları hep yanımızda tutabilsek. Yüreğinden öpüyorum seni canım.

    YanıtlaSil
  4. Yeşimciğim, yirmi yıl boyunca, gittiğimiz yolculuklar dışında her şeyi onunla yapmışız, paylaşmışız. Gün içinde yaptığımız birçok şeyde, sürekli aklımıza geliyor, gözlerimiz doluyor. Başından biliyorduk sonsuza kadar birlikte olamayacağımızı ama yokluğuna alışamadık. Ben de seni çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar anlamlıi paha biçilemez bir kitap - armağan... Dünyalar güzeli kara üzüm Tatanka sonsuzluk içinde hep yanında zaten sevgili Aybige..

    YanıtlaSil
  6. Sabah kurye eve paketi getirip de, Kerim açmam için bana verdiğinde inanılmaz bir sürpriz ve gözyaşlarına boğan bir armağan oldu benim için Şebnemciğim. Şimdiye kadar sahip olduğum en değerli kitap. Oğlumuzun, Tatankacığımızın kitabı...

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir sürpriz.bana böyle bir hediye gelse bakar bakar ağlardım.severdim,konuşurdum onunla.eminim senin de böyle olmuştur.bazen onları hiç kaybetmeyeceğiz gibi geliyor ama ne yazık ki böyle de bir gerçek var.Tayankayı kaybetmenize çok üzüldüm.başınız sağolsun

    YanıtlaSil
  8. Ebruli Kediciğim, kitabı her elimize aldığımızda ağlamaya başlıyoruz, zaten aklımıza gelip de gözyaşı dökmediğimiz zaman çok az. Yirmi yıldır oğlumuzdu... Bazen İstanbul'a gittiğimizde karşımıza çıkacakmış gibi geliyor ama sepeti boş, battaniyesi boş, ev boş...
    Çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!