14 Kasım 2013 Perşembe

WATER OF LEITH IN EDINBURGH





An oasis in the middle of Edinburgh. A beautiful walk way along the water under the trees. Peaceful, quite and just beautiful.  

4 yorum:

  1. Fotoğraflara bakmak bile huzur veriyor insana.Orada olup havayı içine çekebilmek, dokunabilmek...kim bilir nasıl mutlu ederdi beni.
    Konuyla alakalı değil biliyorum ama sizinle paylaşmadan geçmek istemedim.Bu gün pazarımız vardı.Ve pazarda incecik pırasalar...öyle inceler ki çiğ bile yenilirler.Akşamda bahçesi olan bir dostumuz getirmiş bir bağ, onlar da incecik.Bir bağını gönderebilme imkanım olsaydı keşke.

    YanıtlaSil
  2. Londra'nın bilek kalınlığında pırasalarını unutmamışsınız :) . Belli mi olur, bir gün gelip elden alırım belki o incecik pırasaları (belki bir de arsızlık edip el açması pırasalı böreğinizden de isterim). Göndermiş kadar oldunuz, çok zarifsiniz.

    YanıtlaSil
  3. canim aybigecigim, bugun zarfim gelmis... birkac saat sonra gorebilecegim. opuyorum seni... yeter ki dön sen, en guzel yaptigim sey pirasali borek ;)

    YanıtlaSil
  4. Meralciğim, sözü bile edilmeyecek küçücük bir ilân gönderdiğim, keşke posterini de bulabilseydim, alabilseydim ikimize de. Gecikmenin nedeni bu aralar yaşanan kargaşa ve tamamen benim eşekliğim, affola :) . Hiç itiraz etmem mis gibi pırasalı böreğe, isterim diye tuttururum ama sonra :) . Anneciğinin ellerinden senin nanaklarından öpüyorum.

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!