21 Ocak 2013 Pazartesi

WINTER SUN IN LONDON





The snow is almost melted, only in big parks and some streets there is trace of snow. Today we went to the touristic centre of London for a walk and maybe take some snow photos but what we photographed at the end of the day is a sunny London.

It’s still cold and tv channels are talking constantly about the “Big Freeze” but what we don’t understand in this cold country as two mediterranean people, which part of -4°C and two-three days of snow is “Big Freeze”. This is just winter.

6 yorum:

  1. İngilizlerin şu Kırmızı Telefon Kulübeleri ne hoş :)

    Bizde İstanbul'da kar bekliyorduk ama bugün hava güneşliydi.

    YanıtlaSil
  2. Aslı, kırmızı telefon kulübeleri, kırmızı otobüsler ve kırmızı posta kutuları gerçekten de Londra'nın bibloları gibi :) . Bizim eski sarı kulübeleri de çok severdik biz ama herhalde hiçbiri korunmadı...

    YanıtlaSil
  3. Bugün İzmir 19 dereceydi naberrr :)
    Fesatlığın gözü körolmasın :))

    Hiç London Eye'a bindin mi? Oradan çektiğin fotolar var mı? Merak ettim kuzum.

    YanıtlaSil
  4. Hiç biri yok hemde, neye sahip çıkabildik ki onlarada çıkalım. Güzel Ülke'min tarihi eserleri bile dökülüyor bakımsızlıktan :( Telefon Kulübelerini geçtim artık.

    YanıtlaSil
  5. Ohhh! Icinize sinsin, tadini cikarin gunesin kuzum. Su anda bulundugumuz yerde -15 derece :) . Biz de kasiniyor muyuz ne?
    London Eye'a daha binemedik Depresif Ayucugum, illa gunesli gunde binelim istiyoruz' Londra'daki gunesli gun sayisi malum. Onun disinda da deli gibi kuyruk oluyor hep. Binmek istiyoruz ama 3 saat kuyruk bekleyecek kadar degil :) .

    YanıtlaSil
  6. Haklisin Asli, ya dokuluyor ya da cimentoyu basip berbat restorasyonlar yapiyorlar.

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!