6 Ekim 2013 Pazar

THE SMELL OF THE AEGEAN SEA


Since three weeks we were in Turkey enjoying the last days of summer, eating fresh figs, fresh wallnuts, green tangerines, aegean fishes, goat cheese, laying down under the sun, swimming in cristal clear aegean waters with calamaries and fishes.

And we left our hearths in Aegean Sea, again...  


6 yorum:

  1. Kalamarlarla yüzmek kısmı bana uymasa da diğerleri süper, özellikle de incir.

    Sana Sezen'in Kalbim Ege'de Kaldı şarkısını yolluyorum kuzum.

    YanıtlaSil
  2. Valla aklımız kaldı kalamarlarda, kedi gibi bakıp bakıp yalandık yüzerken "Yerim seni kalamar" diye :) . Bu sabahın şarkısı Sezen Aksu'dan gelsin o zaman kuzum!
    Kalbiiiiiim Ege'deeee kaaaaldııııı.....

    YanıtlaSil
  3. Ege`de kalp bırakan bırakana:)))
    Hoş fotoğraf!

    YanıtlaSil
  4. Dün Londra'da pazarda şöyle bir dolandık da tatil sonrası boş buzdolabımıza meyve - sebze almak için, "leeeeyn" dedik ürünlere bakıp. Valla kaldı kalbimiz Ege'de :)

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel, ne mutlu size.Ege'nin tüm güzelliklerini yakalayabilmişsiniz.Var mı taze ceviz gibisi...Ya pembe domatese ne demeli.Üstüne zeytinyağı gezdirip o yeşil mandalinalardan sıkmayı bir deneyin derim ben.

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten de büyük mutluluktu kısa süre de olsa tekrar memleketin güneşine, canım denizine, bolluğuna, bereketine kavuşmak.
    Bayılırız pembe domatese. Biz tekrar Türkiye'ye gidene kadar mandalinalarımız iyice sararmış olur artık ama seneye denemeli mutlaka :) .

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!